Kontakta oss.

Alla vi mc-lärare har en sammanlagd lärar-erfarenhet på mer än 100 år... Vi kör alla med MC:n BMW F800GS, en äventyrshoj som vi trivs mycket bra med.

Konktaka oss på e-post: info@riskutbildarna.nu

Anders Nilsson

MC-lärare
Email: Skicka E-post
Telefon: 070-6705146
Kort fakta: från Ulricehamn, som gärna åker ut i endurospåret, eller lika gärna lägger 500 mil genom Afrikas olika länder bara för att det är så himla sköj att åka mc... Kör privat BMW och och tävlar Husaberg.


Lars-Gunnar Widell

MC-lärare
Email: Skicka E-post
Telefon: 0708-329700
Kort fakta: Lidköping, Äldst i gänget, har åkt mc sen Hedenhös... Numera blir det lite enklare körningar t.ex Road 66 Chicago – Los Angeles på en Harley, eller grusåka i Portugal med sonen på vintern. Åker privat Harley men kör BMW:n.


Ulf Johansson

MC-lärare
Email: Skicka E-post
Telefon: 0708-726276
Kort fakta: Skövde, en gammal enduroräv, som fortfarande kan plocka ut sin hoj för tävling eller träning. Och när tillfälle ges, så kan det bli en långtur till Norge eller någon annanstans. Uffe kör BMW och KTM i olika former.


Andreas Widell

MC-lärare
Email: Skicka E-post
Telefon: 070-4943355
Kort fakta: Lidköping, Yngst I församlingen, men med stor erfarenhet av gruskörning. Har lagt ett antal mil på detta underlag både i Sverige och framför allt Portugal under vintern. Kör BMW och KTM privat.