Om oss

Vi bryr oss om din säkerhet.

Alla lärarna hos oss på Riskutbildarna är utbildade trafiklärare med lång erfarenhet av motorcykelutbildning. Detta gör att vi med små enkla instruktioner kan hjälpa dig till en tryggare och säkrare körning med motorcykel. Vi ger dig möjligheten att under kursen få känna på olika situationer som skulle kunnat sluta illa, men då vi har goda säkerhetsmarginaler kommer du bara få med dig erfarenheten och inga skador.

Det är vi som jobbar här

Tillsammans har vi mer än 100 års erfarenhet av att utbilda MC-elever

MC-lärare

Ulf Johansson

Kommer från Skövde, en gammal enduroräv, som fortfarande kan plocka ut sin hoj för tävling eller träning. Och när tillfälle ges, så kan det bli en långtur till Norge eller någon annanstans. Uffe kör BMW och KTM i olika former.
MC-lärare

Lars-Gunnar Widell

Kommer från Lidköping, Äldst i gänget, har åkt mc sen Hedenhös... Numera blir det lite enklare körningar t.ex Road 66 Chicago – Los Angeles på en Harley, eller grusåka i Portugal med sonen på vintern. Åker privat Harley men kör BMW:n.
MC-lärare

Anders Nilsson

Kommer från Ulricehamn, som gärna åker ut i endurospåret, eller lika gärna lägger 500 mil genom Afrikas olika länder bara för att det är så himla sköj att åka mc. Kör privat BMW och och tävlar Husaberg.
MC-lärare

Andreas Widell

Kommer från Lidköping, Yngst I församlingen, men med stor erfarenhet av gruskörning. Har lagt ett antal mil på detta underlag både i Sverige och framför allt Portugal under vintern. Kör BMW och KTM privat.